Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

800 de locuri de muncă în Spania

800 de locuri de muncă în Spania

06.12.2017
Categorie: Știri

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu prin serviciul de ocupare EURES Romania oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania. Se caută 400 de femei și 200 de cupluri pentru munca sezonieră în agricultură. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18 și 50 de ani pentru recoltarea căpşunilor, campania 2018. Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, adeverinţa medicală "apt pentru muncă". Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu.

Selecţia va avea loc în 11 decembrie la Ploieşti, în 12 decembrie la Focşani şi în 13 şi 14 decembrie la Craiova. Doar persoanele înscrise pâna în data de 8 decembrie 2017 pot participa la selecţie.