Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

A început împodobirea orașului pentru Sărbătorile de Iarnă

A început împodobirea orașului pentru Sărbătorile de Iarnă

08.11.2017
Categorie: Știri

Municipalitatea medieșeană a demarat pregătirile pentru împodobirea orașului cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. De câteva zile, angajații societății care se ocupă de iluminatul public în municipiu au început amplasrea plaselor luminoase, a ghirlandelor și figurinelor pentru sărbători. Pomul de Crăciun care va fi împodobit de municipalitate și patinoarul artificial vor fi amplasate în centrul istoric al orașului, respectiv în Piața Regele Ferdinand I, la fel ca anul trecut. Iluminatul festiv cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă va fi aprins la începutul lunii decembrie.

După ce anii trecuţi au avut parte de un patinoar artificial, tinerii medieşeni vor avea aceeaşi surpriză şi în acest sezon rece. Reprezentanţii municipalităţii medieşene vor amenaja un patinoar artificial în Piaţa Regele Ferdinand I, chiar lângă bradul de Crăciun. Responsabilii Primăriei au făcut toate demersurile pentru ca şi în acest an oraşul să aibă un patinoar artificial de 600 de metri pătraţi, care va fi inaugurat de asemenea la începutul lunii decembrie.