Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Adio, finală! Gaz Metan a pierdut, 2-3, cu FC Hermannstadt

Adio, finală! Gaz Metan a pierdut, 2-3, cu FC Hermannstadt

11.05.2018
Categorie: Știri

Gaz Metan a pierdut lamentabil, scor 2-3, pe teren propriu, returul semifinalei cu FC Hermannstadt și a ratat prezența în finala Cupei Romîniei. De cealaltă parte, Hermannstadt a reușit o performanță istorică. Sibienii își continuă drumul de senzație în Cupa României, după ce au eliminat, pe parcurs, 4 echipe de primă ligă. După 1-0 în prima manșă a semifinalelor cu Gaz Metan Mediaș, divizionara secundă s-a impus și în retur. După numai 6 minute de joc, Popovici a deschis scorul pentru Mediaș, iar misiunea oamenilor lui Pustai părea una ușoară. Bucuria lor a ținut numai 5 minute. Blănaru, plecat de la limita offside-ului, a primit o pasă de la Dîlbea și a rămas singur cu Alexandru Greab și a înscris.

Până la pauză s-au mai înscris două goluri. În minutul 28, Petrișor Petrescu a primit o minge de la Dîlbea, a luat faza pe cont propriu, a trecut de doi adversari și a șutat imparabil, reușind un gol de senzație. După alte trei minute, Bogdan Rusu a pătruns pe partea stângă, a centrat în fața porții, iar mingea a fost deviată de Sîrghi în proprie poartă. Medieșenii au redus din diferență în minutul 78. Ely Fernandes l-a găsit în careu pe Caiado, care a împins mingea în poartă, însă a fost prea târziu pentru medieșeni, care nu au mai reușit să marcheze.