Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

ANGELA MERKEL VINE LA SIBIU

ANGELA MERKEL VINE LA SIBIU

12.06.2013
Categorie: Știri

Angela Merkel,Cancelarul Germaniei, este interesata de soarta comunităţii germane din România şi intenţionează să vină la Sibiu, potrivit deputatului Forumului Democrat al Germaniei din Romania (FDGR), Ovidiu Ganţ. Reprezentantul comunităţii germane îl însoţeşte pe premierul Victor Ponta în vizita oficială din Gemania. Promisiunea cancelarului de-a vizita România şi Sibiul a fost făcută luni seara la Berlin, în timpul vizitei premierului Victor Ponta la sediul Cancelariei Federale din Berlin.

"În cadrul discutiilor avute la cina comuna am avut prilejul unui schimb de opinii cu cancelarul federal pe teme de chestiuni de politica româneasca, europeana si de interes bilateral...Am adresat doamnei Merkel din nou invitatia de a vizita si Sibiul la urmatoarea vizită in Romania, domnia sa raspunzand invitatiei pozitiv“, a declarat deputatul FDGR de Sibiu, Ovidiu Ganţ. Angela Merkel s-a arătat interesată, pe langă sibiectele care au tratat problematici economice,  şi de situatia minoritatii germane din România.