Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Aproape 200 de maidanezi ridicați de pe străzi

Aproape 200 de maidanezi ridicați de pe străzi

13.07.2017
Categorie: Știri

În urma mai multor sesizări venite din partea locuitorilor din municipiul de pe Târnava Mare referitoare la câinii fără stăpân, Primăria Municipiului Mediaș prin Serviciul Public de Ecologizare a încheiat anul trecut un contract cu o firmă de ecarisaj din orașul Turda. În acest an, din luna martie și până la începutul lunii iulie au fost ridicați de pe străzile din Mediaș 186 de câini fără stăpân. Reprezentanții firmei de ecarisaj acționează o data pe săptămână în municipiul Mediaș, în locurile în care exista reclamații, pentru a-i ridica. După capturare câinii sunt supuși unui examen clinic general, sterilizați dacă este cazul, vaccinați și deparazitați. Iubitorii de animale pot opta pentru adoptarea animalelor fără stăpân, având ulterior responsabilitatea de îngrijire a acestora. Anul trecut, firma de ecarisaj din Turda a ridicat aproape 100 de patrupede din diferite zone ale municipiului Mediaș

Locuitorii orașului nostru, deținători de animale de companie, sunt avertizați de municipalitate să nu-i lase nesupravegheați și să nu-i abandoneze pe stradă, să le ofere condițiile minim necesare, să-i vaccineze antirabic şi, în cazul în care consideră că e necesar să-i sterilizeze. Medieșenii care doresc sa semnaleze prezența animalelor fără stăpân o pot face la Serviciul Public de Ecologizare.