Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Atenție în trafic de Ziua Europeană fără persoane decedate în accidente de circulație

Atenție în trafic de Ziua Europeană fără persoane decedate în accidente de circulație

20.09.2017
Categorie: Știri

Lucrătorii din cadrul Biroului Rutier Mediaș vor desfășura mai multe acțiuni, joi, când este Ziua Europeană fără persoane decedate în accidente de circulație. 21 septembrie este Ziua Europeană fără persoane decedate în accidente de circulație, iar Poliţia Rutieră atrage atenţia cetăţenilor cu privire la importanţa adoptării unei conduite preventive şi necesitatea respectării normelor rutiere, indiferent de calitatea pe care o au atunci când se deplasează pe drumurile publice. Pentru a marca această zi, lucrătorii Biroului Rutier Mediaș vor desfășura o serie de acțiuni preventiv-reactive pe toate șoselele din municipiu. De asemenea, activități vor fi desfășurate și pe drumurile naționale din vecinătatea Mediașului, respectiv Drumul Național 14 și Drumul Național 14 A.    

Organizația Mondială a Sănătății anunță că peste un milion de persoane mor în fiecare an în urma accidentelor produse în trafic. Aceasta avertizează că dacă nu se iau măsuri, până în 2030 accidentele rutiere vor reprezenta a șaptea cauză de deces din lume.