Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Bărbat cercetat pentru tentativă de omor

Bărbat cercetat pentru tentativă de omor

20.04.2017
Categorie: Știri

Medieșeanul care a înjunghiat un alt bărbat a doua zi de Paști va fi cercetat pentru tentativă de omor. După ce victima a fost examinată de medicii sibieni și s-a emis certificatul medico-legal, echipa de anchetatori a stabilit că viața bărbatului înjunghiat a fost pusă în pericol. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, care fac cercetări pentru tentativă la infracțiunea de omor.

Vă reamintim faptul că o ceartă între doi medieșeni s-a terminat foarte urât pentru unul dintre ei. În a doua seară de Paști, cei doi s-au luat la ceartă din cauza unui câine. În timp ce se băteau, unul dintre combatanți a scos un cuțit și l-a înjunghiat în abdomen pe celălalt bărbat. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaș, iar ulterior a fost transferată la Spitalul Clinic Județean Sibiu pentru investigații medicale amănunțite.