Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Cățelul salvat din canal, adoptat temporar de pompierii din Mediaș

Cățelul salvat din canal, adoptat temporar de pompierii din Mediaș

12.05.2017
Categorie: Știri

Pompierii Secției Mediaș din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au salvat un cățel căzut într-un canal adânc de aproximativ 17 metri. Intervenția pompierilor a avut loc sâmbătă, 6 mai, în municipiul Mediaș, pe Șoseaua Sibiului. După ce l-au salvat, pompierii nu l-au abandonat, ci l-au luat la subunitate, acolo unde au grijă de el, până la găsirea unei persoane care să-l adopte.

Vă remintim faptul că un echipaj de pompieri din cadrul Secției Mediaș a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a intervenit, în cursul zilei de sâmbătă pentru salvarea unui cățel căzut într-un canal adânc de aproximativ 17 metri. Intervenția pompierilor a avut loc în municipiul Mediaș, pe Șoseaua Sibiului. Pentru salvarea câinelui, a fost nevoie de coborârea unui pompier în canal, care, cu ajutorul cordițelor de salvare, a reușit să-l readucă la suprafață. Intervenția pompierilor a fost una reușită, întrucât câinele a fost scos în viață din respectivul canal.