Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Cererile pentru ajutorul de încălzire au scăzut cu 45%

Cererile pentru ajutorul de încălzire au scăzut cu 45%

12.11.2017
Categorie: Știri

Numărul persoanelor din Mediaș șiIghișul Nou care au solicitat acordarea ajutoarelor de încălzire a scăzut aproape la jumătate comparativ cu anul trecut. Astfel, 362 de familii din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou, au solicitat ajutoare de încălzire a locuinței. Cifra este în scădere cu circa 45% comparativ cu iarna trecută, asta în condițiile în care plafoanele stabilite prin lege au rămas la același nivel. Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Mediaş a înregistrat 362 de dosare ale unor familii care se încadrează în plafoanele stabilite de lege. Acestea au venituri cuprinse între 155 şi 615 lei pe membru. Cererile cele mai numeroase, în număr de 273, sunt pentru încălzire cu gaze naturale, alte 7 cereri pentru încălzirea locuinței cu energie electrică, 27 pentru încălzirea cu lemne, iar 23 de cereri au fost pentru încălzirea locuinței cu lemne pentru beneficiarii venitului minim garantat.

Ajutoarele de încălzire se vor acorda pentru perioada 1 noiembrie 2017 – 31 martie 2018. De aceste subvenții vor beneficia familiile care folosesc încăzirea cu gaze naturale. Primesc și cele care utilizează lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri, respectiv cele care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie electrică.