Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Concurs de dezbateri academice, în weekend

Concurs de dezbateri academice, în weekend

11.05.2017
Categorie: Știri

„Cupa „Mediensis” la dezbateri academice a ajuns anul acesta la ediția a IV-a și rămâne în continuare un concurs destinat elevilor de liceu începători în domeniul dezbaterilor academice.  Alături de sprijinul partenerului tradițional ROTARACT Club Mediaș, competiția se bucură și de parteneriatul cu Primăria Mediaș, respectiv, cu cel al  Casei Gazelor Naturale Mediaș.

Competiția este organizată de Colegiul Tehnic „Mediensis” , se va desfășura în datele de 13 și 14 mai 2017 și va debuta sâmbătă dimineața la ora 8.30 în incinta școlii. Concursul are o structură clasică pentru competițiile de gen, în sensul că, în prima zi de concurs, sâmbătă, au loc patru runde preliminare - două de dimineață și două după-amiază - în cadrul cărora echipele acumulează puncte. La sfârșitul acestei zile primele patru echipe în ordinea punctajelor se vor califica în rundele eliminatorii - semifinale și finala - care vor avea loc duminică de dimineață, de la ora 9 la Casa Gazelor Naturale.

Atât în rundele preliminare, cât și în cele eliminatorii, meciurile au caracter public, în sensul că oricine poate asista la ele, desigur, cu respectarea condițiilor impuse de arbitrul meciului respectiv. Participanții din acest an vin de la licee din Mediaș (Colegiul Tehnic „Mediensis”, Liceul Teoretic „Axente Sever”, Liceul Tehnologic "Școala Națională de Gaz" și Liceul Teoretic "Stephan Ludwig Roth"), respectiv, din Municipiul Sibiu (Colegiul Național Pedagogic, Sibiu) și Municipiul Brașov (Colegiul Național „Nicolae Titulescu”).

Prin organizarea acestui concurs, Colegiul Tehnic „Mediensis” rămâne fidel viziunii sale, viziune coerentă cu cea a partenerilor menționați, conform căreia adolescenții trebuie să se formeze din toate punctele de vedere astfel încât să devină adulți puternici și independenți, capabili să-și susțină și apere rațional ideile, opțiunile și faptele.