Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Doi medieșeni au rămas fără permis de conducere

Doi medieșeni au rămas fără permis de conducere

18.05.2017
Categorie: Știri

Miercuri, 17 mai, poliţiştii rutieri împreună cu cei din cadrul Biroului Județean de Transporturi Sibiu au monitorizat modul în care conducătorii auto respectă prevederile legale referitoare la trecerea la cale ferată. Bilanțul acțiunii: 3 permise de conducere suspendate și 54 de abateri sancționate. În data de 17 mai, polițiștii rutieri alături de cei de la transporturi au acționat la nivelul trecerilor cu calea ferată din județul Sibiu în vederea prevenirii accidentelor rutiere și sancționării abaterilor constatate. În cadrul acțiunii, polițiștii au ridicat în vederea suspendării 3 permise de conducere din care 2 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, au aplicat 54 de sancțiuni contravenționale din care 45 la regimul rutier și au ridicat un certificat de înmatriculare. Pe raza municipiului Mediaş, doi localnici nu au respectat semnificaţia culorii roşu a semaforului electric instalat la trecerea cu calea ferată ce traversează strada Gării.  Conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă şi suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Poliţiştii sibieni vor continua activităţile de prevenire a accidentelor rutiere cu scopul creşterii gradului de siguranţă a cetăţenilor pe drumurile publice.