Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Egal în Banat: ACS Poli Timișoara - Gaz Metan Mediaș 1-1

Egal în Banat: ACS Poli Timișoara - Gaz Metan Mediaș 1-1

04.12.2017
Categorie: Știri

Gaz Metan a reușit să câștige un punct din partida de luni seara de la Timișoara, 1-1 cu ACS Poli. Meciul a început cum nu se poate mai rău pentru medieșeni pentru că ACS Poli Timișoara a deschis rapid scorul în minutul 4 prin Drăghici, care a primit o pasă excelentă din partea lui Ciucur în 6 metri și a înscris fără probleme în poarta lui Greab. Timișorenii au continuat să domine partida, dar fără a-și mai crea ocazii mari. Prima ocazie a medieșenilor a venit în minutul 22, însă șutul lui Neagu a fost reținut de Straton. Gaz Metan a mai avut o ocazie, foarte mare de această dată, în minutul 31. Buziuc a reluat din aproximativ 7 metri, însă Straton a avut un reflex senzațional și a respins.

Gaz Metan a început perfect repriza secundă. La două minute de la reluarea partidei, Golubovic a profitat de o eroare mare a apărării timișorene și a înscris în poarta lui Straton. În minutul 75, Gaz Metan putea înscrie, însă centrarea lui Darius Olaru a fost respinsă de sub transversală de portarul lui ACS Poli Timișoara. O altă ocazie a medieșenilor a venit în minutul 79, când șutul lui Marius Constantin din lovitură liberă a trecut la câțiva centimetri de stâlpul porții timișorene. Cele două echipe nu au mai avut ocazii importante până la finalul partidei, astfel încât și-au împărțit punctele.

Pentru Gaz Metan urmează o partidă extrem de grea pe teren propriu. Medieșenii joacă duminică după amiaza, de la ora 17, cu CSU Craiova.