Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Expoziție deosebită: Amprente urbane. Mediaș 750

Expoziție deosebită: Amprente urbane. Mediaș 750

18.05.2017
Categorie: Știri

Muzeul Municipal Mediaș organizează expoziția temporară de linogravură Amprente urbane. Mediaș 750, care urmează să fie deschisă în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor 2017, în data de 20 mai, de la ora 18.

Aceasta reprezintă finalitatea workshop-ului de linogravură organizat în perioada ianuarie-mai, în parteneriat cu Școala Gimnazială "C. I. Motaș", Școala Gimnazială numărul 7 și profesorul Sorin Pănăzan. Proiectul educațional a fost conceput cu scopul de a dezvolta creativitatea elevilor, de a-i antrena în diferite activități eterogene, prin abordări transdisciplinare, care să le dezvolte limbajul vizual prin expimare artistică. Scopul principal al acestei activități a fost implicarea activă a elevilor și formarea unor deprinderi care să conducă la identificarea, cunoașterea și înțelegerea necesității protejării patrimoniului cultural-istoric al Mediașului.

Expoziția va fi deschisă în perioada 20 mai-30 iunie.