Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Gaz Metan Mediaș a învins Pandurii Tg. Jiu cu 3-1

Gaz Metan Mediaș a învins Pandurii Tg. Jiu cu 3-1

17.04.2017
Categorie: Știri

Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș a jucat în prima zi de Paște, pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu. Alb-negri s-au impus pe teren propriu cu scorul de 3-1.

În prima parte a jocului, Gaz Metan Mediaș a încercat să deschidă scorul prin mai multe executii spre poartă. Gorjenii au deschis scorul înainte de finalul primei reprize prin Negruț dintr-o lovitură de la 11 metri în minutul 42, scor 0-1.

În repriza secundă, alb-negri au încercat să egaleze. În minutul 58 Daniel Sikorski a avut o ocazie mare însă portarul gorjeniilor a fost la post. Trtovac și-a încercat și el norocul în minutul 60 dupa o lovitură cu capul. pul. Mediașul reusește egalarea în minutul 76 prin Alexandru Munteanu, după o pasă venită de la Sabin Lupu. Eric de Oliveira marchează în minutul 84 după o execuție din afara careurlui și duce echipa în avantaj. Mediașul își extinde avantajul prin golul lui Daniel Sikorski în ultimul de joc.

Etapa viitoare, Gaz Metan Mediaș joaca în deplasare joi, 20 aprilie 2017, împotriva celor de la ACS Poli Timișoara, de la ora 17:30.