Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Gaz Metan întâlnește echipa lui Adi Mutu. Surpriză la prețul biletelor

Gaz Metan întâlnește echipa lui Adi Mutu. Surpriză la prețul biletelor

16.05.2018
Categorie: Știri

Gaz Metan are parte de o nouă partidă extrem de dificilă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Jucătorii lui Cristian Pustai întâlnesc, joi seara, pe teren propriu, formația FC Voluntari, o altă echipă aflată în lupta pentru menținerea în Liga I. Ilfovenii sunt la două puncte în fața medieșenilor iar un eventual succes al jucătorilor de la Gaz Metan ar însemna un pas important pentru menținerea în Liga I și sezonul viitor. Medieșenii nu se pot baza pe Ionuț Neagu și Joao Diogo, accidentați grav și care vor rata finalul de campionat, dar nici pe grecul Sokratis Fytanidis, accidentat în meciul cu Concordia Chiajna și Valentin Crețu, suspendat pentru această partidă. Antrenorul Cristian Pustai a declarat într-o conferință de presă că își dorește ca elevii săi să obțină toate cele 3 puncte în meciul cu jucătorii pregătiți de Adrian Mutu.

Pentru partida de joi seara, conducerea clubului Gaz Metan a vrut să le facă o surpriză fanilor formației medieșene. Din dorința de a avea cât mai mulți suporteri în tribune, prețul unui bilet de intrare la meci a fost stabilit la un leu. Tichetele vor fi puse în vânzare joi, în ziua partidei, de la ora 16.