Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Gaz Metan întâlnește liderul play-out-ului

Gaz Metan întâlnește liderul play-out-ului

17.05.2017
Categorie: Știri

După ce a trecut cu un lejer 4-1 de ocupanta locului 3 din play-out, FC Voluntari, fotbaliștii Gazului Metan au parte de o partidă extrem de dificilă, în deplasare, cu CSM Politehnica Iași. Este un veritabil derby al play-out-ului, în condițiile în care se întâlnesc primele două locuri din clasament. Mai mult, partida de vineri seara poate stabili în mare măsură, echipa câștigătoare a play-out-ului, în condițiile în care mai sunt doar 4 etape până la finalul campionatului. Medieșenii nu se pot baza pe Iulian Cristea, operat în urmă cu câteva săptămâni și care va lipsi câteva luni după o accidentare gravă. Antrenorul medieșenilor, Cristian Pustai, a spus într-o conferință de presă că se așteaptă la o partidă extrem de dificilă, între două dintre echipele bune ale campionatului nostru.

Partida dintre CSM Politehnica Iași și Gaz Metan se dispută vineri, 19 mai, de la ora 20.30, și va fi transmisă de posturile DigiSport, DolceSport și Look TV.