Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Gaz Metan Mediaș joacă în prima zi de Paște

Gaz Metan Mediaș joacă în prima zi de Paște

15.04.2017
Categorie: Știri

Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș joacă în prima zi de Paște, 16 aprilie 2016, pe teren propriu împotriva celor de la Pandurii Tg. Jiu, într-un meci ce constă pentru etapa cu numărul 6 din cadrul play-out-ului Ligii întâi.

Confruntare de la Mediaș este programată pentru ora 15:30 și poate fi urmărită în direct pe DigiSport, DolceSport și Look Tv.

Formația pregătită de către Cristian Pustai, Gaz Metan revine în fața proprilor suporteri după o remiză pe terenul celor de la Concordia Chiajna, scor 1-1. Meciul de la Chiajna a fost unul foarte strâns, ambele echipe au fost foarte aproape de a-și trece în palmares o victorie. Jasmin Trtovac a fost marcatorul golului în partida cu Chiajna.

De cealaltă parte, Pandurii Tg. Jiu vine la Mediaș după o înfrângere pe teren propriu, scor 1-3, împotriva celor de la ACS Poli Timișoara. Gorjenii au deschis repede scorul prin Cătălin Hlistei, însă elevii lui Flavius Stoican nu au reușit să facă față formației pregătite de către Ionuț Popa, ACS Poli Timișoara.