Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Instalație nouă de încălzire și reparații la sala de sport, la o școală din oraș

Instalație nouă de încălzire și reparații la sala de sport, la o școală din oraș

27.09.2017
Categorie: Știri

Municipalitatea medieșeană a publicat recent achiziția de lucrări pentru reabilitarea instalației de încălzire și a sălii de sport la Școala Gimnazială 7 din oraș. Atât instalația de încălzire cât și sala de sport a respectivei unități de învățământ necesită reparații urgente. De altfel, consilierii locali din oraș au aprobat recent hotărârea privind reabilitarea instalației de încălzire a școlii și efectuarea unor reparații la sala de sport a unității. În ceea ce privește instalația de încălzire a unității de învățământ medieșene, aceasta reprezenta o urgență întrucât este deteriorată în proporție de 75% și în fiecare an au existat probleme legate de încălzirea unității. Majoritatea țevilor sunt obturate, motiv pentru care toate grupurile sanitare dar și o parte din sălile de clasă sunt lipsite de căldură.

În ceea ce privește sala de sport, aceasta necesită atât reparații interioare cât și exterioare, precum și o mobilare specifică unei săli de sport cu porți de fotbal și panouri de baschet. De asemenea, vor fi executate lucrări la instalația electrică, grupurile sanitare și vor fi zugrăvite holul și vestiarele. Nu în ultimul rând, vor fi înlocuite ușile și va fi reparată izolația exterioară a sălii de sport.