Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Mediașul și Moșna, fără gaze naturale

Mediașul și Moșna, fără gaze naturale

12.06.2018
Categorie: Știri

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 14 iunie, în localitatea Moşna şi pe strada Valea Moşnei din Mediaş. Pentru cuplarea unor conducte noi la sistemul de distribuţie, Delgaz Grid este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, joi, 14 iunie, începând cu ora 9, în întreaga localitate Moşna şi pe strada Valea Moşnei (parţial) din municipiul Mediaş. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Lucrările fac parte dintr-un proiect de investiţii al Delgaz Grid care vizează înlocuirea de conducte şi branşamente de gaze naturale în lungime de circa 2 kilometri, pe strada Valea Moşnei din municipiul Mediaş. În valoare de aproape 775.000 lei, investiţia are ca scop îmbunătăţirea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă. Finalizarea lucrărilor este estimată pentru a doua jumătate a lunii septembrie.