Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Mihai Teja este noul antrenor al Gazului Metan

Mihai Teja este noul antrenor al Gazului Metan

18.06.2018
Categorie: Știri

 

Surpriză la reunirea lotului Gazului Metan. Cristian Pustai nu mai este antrenorul echipei medieșene, conducerea echipei hotărând să nu mai prelungească înțelegerea cu tehnicianul care a reușit salvarea de la retrogradare în sezonul recent încheiat. Mihai Teja este noul antrenor principal al Gazului Metan, el fiind prezentat luni după amiaza într-o conferință de presă de președintele Ioan Mărginean. Lui Cristian Pustai i s-a propus postul de director tehnic, iar acesta a cerut un răgaz de câteva zile pentru a se decide asupra ofertei. Mihai Teja are 39 de ani și a mai antrenat la Dinamo, Universitatea Cluj Napoca sau Pandurii Târgu Jiu.  A mai antrenat, din postura de antrenor secund, pe Steaua București, Petrolul Ploiești, Astra Ploiești și Standard Liège.

După două săptămâni de vacanță, fotbaliștii Gazului Metan s-au reunit luni după amiaza, la stadionul din Mediaș. Timp de zece zile, lotul va rămâne la Mediaș, iar ulterior în perioada 28 iunie – 12 iulie, se va pleca într-un cantonament în stațiunea Zlatibor din Serbia, acolo unde vor fi perfectate și mai multe jocuri de verificare. Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis că sezonul 2018-2019 al Ligii întâi va începe în weekend-ul 21-22 iulie, la doar 6 zile după finala Campionatului Mondial, programată pe 15 iulie. Sezonul se va încheia în data de 2 iunie 2019.