Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Mii de medieșeni la slujbele de Înviere din oraș

Mii de medieșeni la slujbele de Înviere din oraș

17.04.2017
Categorie: Știri

Deși a plouat în noaptea de sâmbătă spre duminică, foarte mulți medieșeni au dorit să participe la slujbele de Înviere oficiate la bisericile din Mediaș. Câteva mii de medieşeni au participat şi în acest an la slujba de Înviere, oficiată la Catedrala Ortodoxă din oraş.

De asemenea, şi lăcaşurile de cult din cele două mari cartiere ale oraşului, Vitrometan şi Gura Câmpului au devenit neîncăpătoare pentru credincioşii dornici de a participa la una dintre cele mai importante slujbe din cursul anului. În același timp, câteva sute de medieșeni au luat parte la slujba de Înviere la biserica din Cimitirul Ortodox din oraș. Credincioșii au ajuns din timp la biserici, înaintea începerii slujbelor şi au aşteptat în linişte îndemnul „Veniţi de luaţi lumină”, rostit de preoţii care au oficiat slujba.

Forţe importante de ordine au fost angrenate în menținerea ordinii în noaptea de Înviere, la Mediaș. Polițiștii au fost prezenți în apropierea catedralei ortodoxe din Mediaş şi a bisericilor din oraş, lucru care a făcut ca atât în timpul slujbei, cât şi după aceea, să nu se înregistreze incidente între diferitele grupuri de tineri sau din punct de vedere al circulaţiei. În jurul orei 3, după ce s-au împărţit Sfintele Paşti, oamenii s-au îndreptat liniştiţi spre casele lor, unde au sărbătorit alături de familie şi de cei dragi Învierea Mântuitorului.