Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Ministrul Agriculturii la Festivalul Porcul de Bazna

Ministrul Agriculturii la Festivalul Porcul de Bazna

12.09.2017
Categorie: Știri

 

Sute de localnici din Bazna au participat, sâmbătă și duminică, la o nouă ediție a Festivalului Porcul de Bazna. Printre oaspeți s-a aflat și ministrul Agriculturii, Petre Daea, prefectul județului Sibiu, Lucian Radu, precum și parlamentari ai județului. Ministrul Agriculturii a discutat cu localnicii, cu crescătorii de porci din rasa Bazna, pentru a afla care sunt problemele lor și cum pot fi ajutați. Festivalul Porcul de Bazna s-a desfășurat pe platoul din fața Bisericii Evanghelice din localitate, iar manifestarea s-a desfășurat timp de două zile, în 9 și 10 septembrie. Evenimentul a început sâmbătă la ora 15.30, când invitații s-au adresat celor prezenți la eveniment, după care a început programul artistic susținut de Grupul Vocal “Coconița” din Boian, Grupul Folcloric “Arinii” din Boiu, Ansamblul Folcloric “Junii Târnavei” și Fanfara “Haiducii” din Dondușeni, Republica Moldova. Prima seară a festivalului s-a încheiat cu DJ Sava și MC Diddy Nunes.

Petrecerea a continuat și duminică de la ora 15 cu Grupul Vocal “Pe ulița satului” din Boian, Ansamblul Folcloric “Purtata” Mediaș, Ansamblul Folcloric Profesionist “Mureșul”, iar formația Talisman a susținut un super concert în fața sutelor de spectatori prezenți. Festivalul Porcului de Bazna s-a încheiat duminică seara cu un spectaculos foc de artificii.