Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Multipla campioană Andreea Dragoman a devenit sportiva CSM Mediaș

Multipla campioană Andreea Dragoman a devenit sportiva CSM Mediaș

11.01.2018
Categorie: Știri

Lovitură de imagine a Clubului Sportiv Municipal Mediaș. După ce a obținut afilierea secției la Federația Română de Tenis de Masă, precum și transferul campioanei mondiale Andreea Dragoman, Clubul Sportiv Municipal Mediaș va participa în premieră la Cupa României la tenis de masă. Astfel, în perioada 11-14 ianuarie 2018, sportivii Clubului Sportiv Municipal Mediaș Andreea Dragoman, Alina Moca, Diana Muntean și Cristian Cîndea vor lua parte la Buzău la Cupa României la Tenis de Masă, competiție rezervată juniorilor I și II.

Transferul multiplei campioane Andreea Dragoman este un pas extrem de important pentru Clubul Sportiv Municipal Mediaș, ținând cont de palmaresul sportivei. Campioană mondială la dublu, campioană europeană cu echipa, precum și multiplă medaliată la Campionatele Naționale, Balcanice, Europene și Mondiale, Andreea Dragoman a încheiat anul 2017 pe locul I în clasamentul senioarelor și a fost desemnată pentru al patrulea an consecutiv, "Sportiva Anului" în județul Sibiu.a