Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

PNL Mediaș a dat startul campaniei “Opreşte furtul lor. Sunt banii tăi de pensie”

PNL Mediaș a dat startul campaniei “Opreşte furtul lor. Sunt banii tăi de pensie”

07.06.2018
Categorie: Știri

Conducerea Partidului Național Liberal Mediaș a organizat ieri o conferință de presă în cadrul căreia a oferit detalii despre campania de informare lansată de formațiune la nivel național, prin care se dorește avertizarea populației cu privire la faptul că Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, pregătesc jaful secolului. Concret se dorește trecerea a peste 9 miliarde de euro din pilonul II de pensii la sistemul public de pensii. În municipiul Mediaș, liberalii vor instala un cort unde vor oferi informații despre această campanie și vor strânge semnături pentru creşterea contribuţiei la pilonul II de pensie de la 3,75% la 6% în primă etapă şi apoi la 8%. Președintele PNL Mediaș, Gheorghe Roman, a spus în cadrul respectivei conferințe de presă că marea revoluție fiscală a Partidului Social Democrat a adus doar deservicii municipiului Mediaș, care a pierdut din bugetul local aproximativ 3 milioane de euro.

Partidul Național Liberal a lansat o campanie de informare cu privire la pilonul II de pensii, intitulată “Opreşte furtul lor. Sunt banii tăi de pensie”. Scopul acesteia este acela de a-i avertiza pe cetățeni că guvernarea PSD-ALDE pregătește un act normativ prin care să se mute banii de la pilonul II de pensii la sistemul public de pensii.