Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Povestea unor inimi: Sărbătorirea a 50 de ani de căsătorie pentru 70 de cupluri

Povestea unor inimi: Sărbătorirea a 50 de ani de căsătorie pentru 70 de cupluri

08.11.2017
Categorie: Știri

Unii ar spune că e nevoie de înţelepciune, de răbdare, de prietenie, dar mai presus de toate de iubire pentru a marca 50 de ani de căsătorie. Alţii spun că „vremurile” trecute ajutau închegarea unei relaţii în aşa manieră încât a rămâne împreună nu trebuie notat ca şi o performanţă. Cu toate astea, în municipiul Mediaș există 70 de cupluri care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Printre fotografii alb - negru, îmbogăţite de anii trecuţi devenind ca un vin bun, dulce acrişor, aşa decurge fiecare poveste de dragoste a celor sarbatoriti. Cu fotografia în mâna tremurândă, îşi încep povestea cu o nostalgie care ne transpune înapoi în timp, asemenea scurt metrajelor.

Fiecare poveste amestecă întâlniri între oameni care se aseamănă între ei, sau care diferă complet, dar care au învăţat timpul să treacă prin ei cu o decenţă specială. Privindu-i, nu poţi să nu observi o uşoară asemănare, vinovată de traiul împreună, care e parcă emblema acordului şi dezacordului din situaţiile prin care amândoi au trecut. E de ajuns un minim de interes legat de amintirea primei lor întâlniri şi te cuprinde o mândrie că eşti martorul unor poveşti despre dragoste şi destine care s-au împletit cursiv până la prezenta destinaţie.

Municipalitatea medieșeană va premia cele 70 de cupluri de "aur", joi după amiaza, la ora 14, la un restaurant din oraș. Vârstnicii  vor avea parte și de un recital susținut de Cosmina Fulea, iar membrii clubului Magic of the Dance Mediaș îi vor încânta pe toți cei prezenți. De asemenea, cuplurile premiate vor avea parte de sesiuni foto, concursuri cu premii și alte surprize.