Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Președintele USR, deputatul Dan Barna și USR Mediaș invită medieșenii să semneze inițiativa „Fără penali în funcții publice”

Președintele USR, deputatul Dan Barna și USR Mediaș invită medieșenii să semneze inițiativa „Fără penali în funcții publice”

12.06.2018
Categorie: Știri

Medieșienii pot semna sâmbătă 16 iunie, între orele 10 - 13, inițiativa „Fără penali în funcții publice”, în Piața Regele Ferdinand I, lângă Farmacia Mare. Președintele USR și deputatul de Sibiu Dan Barna va participa la acțiunea de strâns semnături, organizată de Filiala USR Mediaș, atât în Piața Agroalimentară, de la ora 8:30, cât și în Piața Regele Ferdinand I, de la ora 10. Inițiativa cetățenească are ca scop modificarea articolului 37 din Constituție pentru a interzice persoanelor condamnate penal și celor care nu s-au reabilitat să candideze pentru funcții publice alese. Este nevoie de 500 000 de semnături la nivel național pentru a schimba Constituția astfel încât, niciodată, un penal să nu mai decidă soarta oamenilor cinstiți și să schimbe legile țării. Cei care vor să contribuie pot descărca listele corespunzătoare localității lor de pe www.farapenali.ro și pot semna împreună cu familia, prietenii și vecinii. În Mediaș, listele pot fi predate la agenția de turism „Călătorește cu Radu”, de luni până vineri, între orele 9 și17, sau puteți să lăsați un mesaj pe pagina de facebook USR Mediaș și o să fiți contactat.