Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Prins în timp ce încerca să fure dintr-o firmă. Ce au stabilit polițiștii

Prins în timp ce încerca să fure dintr-o firmă. Ce au stabilit polițiștii

07.02.2018
Categorie: Știri

Un al patrulea medieșean bănuit de furturi din societăți comerciale din Mediaș a fost prins de lucrătorii Poliției Locale. În noaptea de 5 spre 6 februarie  în jurul orei 4, un echipaj al Poliției Locale Mediaș aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Piața Regele Ferdinand I, a surprins intrând prin efracție într-un spațiu comercial doi bărbați.

Unul dintre aceștia a fost reținut și predat Poliției municipale Mediaș, conform procedurilor legale pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale. Acesta va fi cercetat pentru complicitate la infracțiunea de furt în formă continuată Tânărul, în vârstă de 29 de ani, este bănuit că ar fi complicele altor 3 tineri care au furat diferite bunuri dintr-o societate comercială. Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut recent trei persoane bănuite că ar fi sustras bunuri în mai multe rânduri dintr-o societate comercială din municipiu. În fapt, în zilele de 15, 16, respectiv 20 ianuarie. În urma declanșării investigațiilor specifice privind săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuată, în data de 31 ianuarie  polițiștii medieșeni au identificat și prins trei localnici cu vârsta de 16, 20, respectiv 23 de ani, bănuiți că ar fi sustras 11 sticle de băuturi alcoolice și produse cosmetice din societatea comercială în cauză.