Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Programul „De-a arhitectura mini", la Mediaș

Programul „De-a arhitectura mini", la Mediaș

12.06.2018
Categorie: Știri

Marți dimineața a fost prezentată, în holul Primăriei Municipiului Mediaș, expoziția „De-a Arhitectura“. Expoziția încheie programul educațional „De-a arhitectura mini – Educație pentru arhitectură și mediu construit“, coordonat în anul școlar 2017-2018 de către Mihaela Paul, arhitectul șef al municipiului, în parteneriat cu învățătorul Iulia Elena Șerban. La programul pilot au luat parte 14 elevi de la școala gimnazială nr.7 din Mediaș. Programul educațional „De-a arhitectura mini – Educație pentru arhitectură și mediu construit“și-a propus ca și competențe:

identificarea relației de interdependență dintre caracteristicile locuitorilor și specificul mediului natural și construit în care aceștia trăiesc, manifestarea curiozității pentru structuri geometrice din mediul natural și construit precum și exprimarea ideilor prin realizarea unor produse creative, utilizând materiale, instrumente și tehnici specifice artelor și arhitecturii. Programul va continua și în anul școlar 2018-2019, urmând ca pe măsura și în ordinea solicitărilor, încă o clasă de elevi să se alăture proiectului.