Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Proiectul “Copșa Mică – Orașul Verde”

Proiectul “Copșa Mică – Orașul Verde”

06.06.2018
Categorie: Știri

În zilele de 4 și 5 iunie a avut loc încheierea Proiectului de ecologizare “Copșa Mică – Orașul Verde”, proiect care a cuprins în desfășurarea lui, pe tot parcursul anului școlar 2017-2018, mai multe activități. Este vorba în primul rând despre Patrula Verde, elevi din cadrul unităților de învățământ care s-au ocupat de menținerea curățeniei în timpul programului școlar sau Agentul Verde, respectiv un elev desemnat din fiecare clasă care s-a ocupat cu reducerea consumurilor de curent, păstrarea curățeniei în clasă și de colectarea selectivă . Tot în cadrul proiectului s-a discutat despre managementul deșeurilor, la nivelul unităților de învățământ din Copșa Mică desfășurându-se campanii de colectare selectivă la hârtie, plastic, sticlă și baterii uzate. Elevii participanți la proiect au devenit și “experți în colectarea selectivă”, în cadrul programului anual EU Selectez!.
În data de 4 iunie au fost premiați toți elevii participanți la Marea curățenie de Paște din 30 martie 2018, aceștia primind din partea primarului Daniel Tudor Mihalache câte o insignă cu textul „Marea curățenie de Paști ... Am fost acolo!”.
În data de 5 iunie, sărbătorind și Ziua Mondială a Mediului, a avut loc în sala de festivități a Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” Copșa Mică, festivitatea de premiere a tuturor elevilor participanți în acest mare proiect al „orașului verde”, organizatorii mulțumindu-le astfel pentru efortul deosebit depus pe tot parcursul anului școlar. 
Copșa Mică a ales să-și urmeze cu încredere drumul de la întuneric și poluare spre lumină și ecologie prin educație și prin puterea exemplului, mulțumită tuturor celor care se implică în atingerea acestui țel.