Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Proiectul “Eu Selectez!” a început la Copșa Mică

Proiectul “Eu Selectez!” a început la Copșa Mică

11.04.2018
Categorie: Știri

Primăria oraşului Copşa Mică împreună cu operatorul de salubritate EcoSal Medias și în parteneriat cu Liceul Tehnologic "Nicolae Teclu" Copşa Mică, au demarat a VIII-a ediţie a campaniei de sensibilizare-colectare selectivă a deşeurilor “Eu Selectez!”. Anul acesta proiectul face parte dintr-o campanie mai mare derulată pe durata întregului an, numită "Oraşul Verde". în cadrul proiectului s-au înscris un număr de 40 voluntari, elevi ai claselor a VIII-a şi a XI-a ai Liceului Tehnologic "Nicolae Teclu" Copşa Mică. Proiectul se desfăşoară în mai multe etape: cursuri despre colectarea selectivă, vizite în teren la locurile de colectare selectivă, vizită la staţia de selecţie şi transfer EcoSal Mediaş, vizitarea depozitului ecologic de la Sighişoara, pichetarea zonelor de selecţie din oraş sau distribuirea de materiale informative. La final, absolvenţi vor susţine un seminar despre colectarea deşeurilor, în faţa părinţilor şi a altor invitaţi din oraş.

Elevii prezenţi miercuri la sediul Clubului Seniorilor Copşa Mică, la prima întâlnire, au fost întâmpinaţi de primarul din Copșa Mică, Daniel Tudor Mihalache și reprezentantul operatorului de salubritate, care le-a şi prezentat un scurt istoric al colectării deşeurilor în zona Copşa Mică, până la aplicarea în anul 2006 a Proiectului de Colectare selectivă zonală.

La finalul ambiţiosului proiect participanţii vor primi Certificate de Expert în Managementul Deşeurilor şi vor face o vizită la Parlamentul României, ca o mică răsplată pentru cunoştinţele acumulate şi activitatea desfăşurată în cadrul programului "Eu Selectez!".