Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Punct important: Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaș 0-0

Punct important: Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaș 0-0

14.05.2018
Categorie: Știri

Gaz Metan a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, duminică, în deplasare cu Concordia Chiajna. Prima repriză a însemnat o dominare teritorială a Gazului Metan, însă gazdele au avut ocaziile mai clare. Concordia a avut prima mare ocazie a partidei în minutul 7. Fostul jucător al Gazului Metan, Thaer Bawab a driblat mai mulți apărători ai medieșenilor și a trimis incredibil pe lângă poartă din doar câțiva metri. Gaz Metan a avut prima oportunitate a partidei în minutul 19, când șutul lui Mario Rondon de la aproximativ 12 metri a fost reținut cu siguranță de Caparco. Peste doar două minute, Marius Constantin a avut o ocazie bună de a marca, însă lovitura de cap în urma unui corner nu a fost foarte puternică, iar balonul a fost prins de portarul ilfovenilor. În minutul 40, Concordia a avut o dublă ocazie. Bumba a primit o pasă excelentă, însă a fost blocat în ultimul moment de Pleșca, cel care a respins până la Prepeliță, care a fost blocat la rândul său în ultimul moment de un apărător al medieșenilor. La faza imediat următoare, Ely Fernandes a făcut o cursă de peste 40 de metri, a centrat foarte bine însă Rondon nu a reușit să reia cu capul din 6 metri.

Mare parte din repriza secundă nu a adus ocazii importante la niciuna dintre porți. Gaz Metan a jucat mai mult în terenul gazdelor, însă fără a-și crea oportunități importante. Prima ocazie mare a reprizei secunde i-a aparținut lui Darius Olaru în minutul 76, lovitura sa de cap din câțiva metri trecând peste poartă. Și ilfovenii au avut o ocazie mare în minutul 88, când Ronaldo Deaconu a executat foarte bine o lovitură liberă, însă Marc a reluat pe lângă poartă din poziție foarte bună. Un minut mai târziu, Concordia a avut o altă ocazie foarte mare, Marian Cristescu reluând pe lângă poartă o altă centrare foarte bună a aceluiași Deaconu.

Gaz Metan va juca etapa viitoare pe teren propriu cu FC Voluntari. Partida este programată joi, 17 mai, de la ora 20.45.