Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Recomandări de la Apa Târnavei Mari pentru a nu fi înșelați de falșii instalatori

Recomandări de la Apa Târnavei Mari pentru a nu fi înșelați de falșii instalatori

28.06.2018
Categorie: Știri

Reprezentanții operatorului de apă din Mediaș, Apa Târnavei Mari, au transmis mai multe recomandări locuitorilor municipiului pentru a nu cădea în plasa falșilor instalatori. Cei de la Apa Târnavei Mari susțin că în ultimele zile le-au fost semnalate cazuri în care anumite persoane s-au prezentat la ușile medieșenilor și sub pretextul că sunt angajați ai companiei Apa Târnavei Mari au pătruns în imobile, susținând că efectuează anumite verificări ale instalațiilor. La finalul verificării au păgubit clienții cu diferite sume de bani pentru „serviciile prestate” și au sustras bunuri din casele acestora. Situația nu este una inedită, din nefericire, aceasta fiind o practică întâlnită și în anii trecuți. Apa Târnavei Mari nu derulează niciun fel de campanie de verificare a rețelelor interioare de apă și canalizare și le transmite medieșenilor să fie vigilenți asupra persoanelor care bat la ușă și susțin că sunt angajații companiei. Medieșenilor le este recomandat să nu permită accesul în locuințe decât acelor reprezentanți ai  societății Apa Târnavei Mari, care au asupra lor o legitimație de serviciu.

Angajații societății medieșene nu pretind și nu încasează sume de bani la domiciliul clienților, așadar, abonații pot să refuze plata pe loc către presupușii angajați ai operatorului. Valoarea serviciilor prestate de reprezentanții companiei de apă se regăsește distinct pe o factură separată de prestări servicii, aferentă lunii respective. Contravaloarea facturii se plătește la casieriile operatorului, la terminalele de tip Paypoint și Payzone, sau prin virament bancar în conturile indicate pe factură.