Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Rezultatele deosebite pentru elevii de la "Axente Sever" Mediaș la olimpiadele naționale

Rezultatele deosebite pentru elevii de la "Axente Sever" Mediaș la olimpiadele naționale

16.05.2016
Categorie: Știri

Elevii Liceului Teoretic "Axente Sever" Mediaș au reușit să obțină rezultate deosebite la fazele naționale ale olimpiadelor școlare. Astfel la disciplina Geografie, elevul Alex Curcean din clasa a XI-a Științele Naturii a obținut o mențiune specială la olimpiada găzduită de municipiul Sibiu iar eleva Teodora Popa din clasa a X-a Științele Naturii a avut o comportare meritorie la aceeași competiție. O prestație foarte bună a avut și eleva Ionela Bleahu din clasa a XII-a Științele Naturii la olimpiada națională de Limba și Literatura Română.

În ceea ce privește științele exacte, matematica a fost la loc de cinste prin eleva Sonia Cristea din clasa a X-a Științele Naturii care a obținut premiul al II-lea la Concursul Național de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”.

De remarcat faptul că doi dintre acești axentiști se află la a doua participare consecutivă la olimpiadele naționale, respectiv Teodora Popa și Alex Curcean.