Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Sarbatoarea voluntariatului revine!

Sarbatoarea voluntariatului revine!

17.04.2013
Categorie: Știri

Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat lanseaza cea de-a XII-a editie a Saptamanii Nationale a Voluntariatului, care va avea loc in perioada 13-19 mai 2013.  SNV este saptamana care aduce impreuna in fiecare primavara organizatii, institutii si companii care vor sa celebreze public spiritul voluntariatului. ONG-uri, scoli, biblioteci si companii care se implica in comunitate cu ajutorul voluntarilor organizeaza in SNV, an de an, activitati si evenimente cu/despre/pentru voluntari.  Provocarea din acest an: s-a propus ca, in aceasta editie SNV, ca ziua de 17 mai sa fie ziua voluntariatului corporatist.Se va face apel la resursele din comunitatea noastra locala si se vor coopta companii mai mici si mai mari  si angajatii acestora in activitatile din data de 17 mai. La Medias, Centrul de Voluntariat din cadrul Directiei Municipale pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret – Primaria Medias,  propune pentru saptamana 13-19 mai 2013, trei campanii de anvergura:

-          Campania: “Pic cu Pic se-aduna viata!

      -     „VOL- hour”

-           Năşeşte un ONG - Companiile ar trebui să vadă ONG-urile ca pe niște parteneri

 SNV a fost initiat in 2002, este coordonat de Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat si a fost implementat de-a lungul anilor in colaborare cu centrele de voluntariat din Romania, partenerii locali ai SNV si VOLUM – Federatia Organizatiilor care sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania.