Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Ședință la Consiliul Local Mediaș

Ședință la Consiliul Local Mediaș

17.05.2017
Categorie: Știri

27 de proiecte de hotărâre se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Mediaș din această lună. Printre cele mai importante se numără un proiect de hotărâre privind suplimentarea bugetului local, a listei obiectivelor de investiţii şi a programului de investiţii publice pe grupe de investiţii şi surse de finanţare pe anul 2017, proiectul de hotărâre privind repartizarea unor  locuinţe pentru tineri construite prin ANL în regim de închiriere și un proiect de hotărâre privind înfiinţarea, funcţionarea şi organizarea Comisiei speciale pentru întocmirea Inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Mediaş. Tot la ședința lunii mai se va discuta asupra proiectui de hotărâre privind aprobarea proiectului tehnic şi a indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii: „Reabilitare fântână arteziană – Piaţa Regele Ferdinand I”, un proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului tehnic şi a indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii: „Instalaţie electrică pentru evenimente culturale Piaţa Corneliu Coposu”, municipiul Mediaş și proiectul de hotărâre privind stabilirea unor măsuri tehnico-administrative pentru gestionarea deşeurilor provenite din construcţii şi demolări, generate de utilizatorii casnici şi/sau non-casnici.

Ședința din această lună a Consiliului Local Mediaș este programată luni, 22 mai, de la ora 14, și se va desfășura în Sala Mare de ședințe a Primăriei.