Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Sesiune de informare pentru viitorii oameni de afaceri

Sesiune de informare pentru viitorii oameni de afaceri

16.05.2017
Categorie: Știri

La sediul Primăriei oraşului Copşa Mică a avut loc prima sesiune de informare a programelor de finanţare pentru microintreprinderi, intreprinderi mici şi mijlocii. Cu aceasta ocazie a fost invitat un consultant, specialist în finanţări din fonduri europene şi guvernamentale, care a prezentat toate programele active la momentul actual pentru perioada anilor 2017-2020. De asemenea, au fost prezentate etapele necesare accesării unei finanţări nerambursabile de către eventualii beneficiari (agenţi economici şi viitori intreprinzători). Au participat la seminar societăţi comerciale, persoane fizice autorizate şi persoane interesate în accesarea de fonduri, din oraşul Copşa Mică. Aceasta a fost prima sesiune dintr-o serie de întâlniri cu acest scop, pentru a stimula interesul eventualilor beneficiari în dezvoltarea afacerilor existente sau a celor viitoare.

Cei interesati vor putea beneficia de consultanţă specializată pentru realizarea cererilor de finanţare şi ulterior consultanţă pentru implementarea proiectului.