Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Tânăr din Mediaș cu permis de 3 zile, prins cu 103 kilometri/oră în oraș

Tânăr din Mediaș cu permis de 3 zile, prins cu 103 kilometri/oră în oraș

25.09.2017
Categorie: Știri

Un tânăr din Mediaș a stabilit un veritabil record. Acesta a rămas fără permis de conducere în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce îl obținuse cu doar 3 zile înainte. În cadrul unei acțiuni desfășurate pe străzile din Mediaș, polițiștii rutieri din Mediaș au stabilit că tânărul circula cu 103 kilometri/oră pe strada Hermann Oberth din oraș. Tânărul în cauză nu s-a putut bucura prea mult de permisul de conducere pentru că lucrătorii de la circulație i l-au suspendat pe o perioadă de 3 luni de zile.

Nu a fost singurul șofer care a circulat cu viteză mare în Mediaș. Un bărbat de 45 de ani a stabilit un adevărat record de viteză la sfârșitul lunii iunie. Acesta a fost surprins circulând pe Șoseaua Sibiului cu 116 kilometri/oră. Medieșeanul amator de viteză a rămas fără permisul de conducere pentru 3 luni de zile și a fost nevoit să achite o amendă de 1.305 lei.