Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Teambuilding la Gura Râului pentru cadrele didactice ale Liceului Teoretic "Axente Sever"

Teambuilding la Gura Râului pentru cadrele didactice ale Liceului Teoretic "Axente Sever"

08.11.2017
Categorie: Știri

Începutul lunii noiembrie a consemnat o premieră pentru o instituție de invățământ din municipiul Mediaș: o activitate didactică desfășurată la 75 de kilometri distanță de municipiul de pe Târnava Mare. Mai exact la Gura Râului, la sfârșit de săptămână. Cadrele didactice ale Liceului Teoretic "Axente Sever" Mediaș au desfășurat o activitate extrașcolară de cunoaștere și explorare a mediului inconjurător de la Gura Râului și a barajului de acumulare existent aici. Activitățile de explorare au fost conduse de profesorul Ioana Hudea și au vizat aspecte de relief, climă, vegetație și evoluție demografică a uneia dintre cele mai populate comune ale județului nostru.

Profesorii liceului medieșean au fost cazați la o pensiune din localitate și s-au bucurat din plin de peisajele mirifice ale zonei și de ospitalitatea localnicilor. Concluziile activității au fost diseminate ulterior la nivelul unității de învățământ.