Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Tudor Turcu, Feli și Mihail vor concerta la Mediaș

Tudor Turcu, Feli și Mihail vor concerta la Mediaș

11.05.2018
Categorie: Știri

Tudor Turcu, Feli și Mihail vor concerta la Mediaș, în primul weekend al lunii iunie. Pentru că din acest an municipiul de pe Târnava Mare va avea o zi a lui, 3 iunie fiind data aleasă, reprezentanții municipalității vor organiza o serie de evenimente în weekend-ul 1-3 iunie. Pe lângă recitaluri ale unor artiști locali, la Mediaș vor ajunge Tudor Turcu, Mihail și Feli, concertele fiind programate în 3 iunie de la ora 18, în Piața Corneliu Coposu. În aceeași zi, medieșenii sunt așteptați începând cu ora 12 în Piața Corneliu Coposu pentru a retrăi un moment din istoria Cetății Mediașului și pentru a se bucura de atmosfera medievală creată de cavalerii și domnițele invitați la eveniment. Vor fi organizate demonstrații de luptă, dansuri medievale, spectacole cu foc, paradă militară și bucătărie medievală.

Din acest an, municipiul Mediaș va avea o zi în cadrul căreia va fi sărbătorit orașul. Ziua municipiului va fi sărbătorită începând cu 2018 în fiecare an în data de 3 iunie, data primei atestări documentare a orașului. Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret alături de Primăria Mediaș vor pune la punct în acest an un program care se va întinde pe durata unui weekend, respectiv în perioada 1-3 iunie, în același interval urmând să fie marcată și Ziua Internațională a Copilului. Printre acestea se vor număra reconstituirea unei bătălii din trecutul orașului dar și o serie de spectacole susținute de artiști locali și naționali.