Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Zeci de familii riscă să fie debranșate de le rețeaua de apă

Zeci de familii riscă să fie debranșate de le rețeaua de apă

15.06.2017
Categorie: Știri

Aproape 50 de familii care înregistrează restanțe uriașe la facturile de apă, urmează să fie debranșate în perioada următoare, dacă nu își achită datoriile. Este vorba despre familii care locuiesc în blocurile cu unul, două sau 3 nivele de pe Aleea Salcâmilor, Aleea Castanilor, Aleea Primăverii și Colonia Laborator din Copșa Mică. Persoanele vizate din lista afișată pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Copșa Mică sunt invitate să își achite datoriile până în data de 19 iunie 2017, când încep debranşările în zona respectivă. Există familii cu facturi neachitate în valoarea de 14.000, 8.000, 5.000 sau 4.000 de lei. Per total, datoriile totale la apă ale copșenilor de pe cele 4 străzi sunt de peste 120.000 de lei. Toți restanțierii urmează să fie debranșați în perioada următoare, după care vor fi acționați în instanță pentru recuperarea datoriilor.

Vă reamintim faptul că sute de familii din Copșa Mică înregistrează restanțe la factura de apă, datoriile în unele cazuri fiind unele imense. Puși într-o asemenea situație, reprezentanții primăriei din oraș au decis să acționeze, un prim pas fiind întocmirea unei liste a datornicilor, numele acestora fiind publicat perioadic pe site-ul primăriei și pe pagina oficială de Facebook.