Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Zeci de șoferi prinși băuți la volan

Zeci de șoferi prinși băuți la volan

15.06.2017
Categorie: Știri

În ultimele zile, la nivel european s-a desfăşurat campania preventivă „Alcohol/Drugs”, operaţiune menționată în calendarul de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere Europene TISPOL pentru anul 2017. În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri sibieni au controlat pe șoselele din județ peste 2.400 de autovehicule și au depistat 31 de conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, polițiștii au constatat 29 de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Având în vedere apropierea sezonului estival, perioadă în care numărul participanților la trafic crește, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu recomandă tuturor conducătorilor de vehicule să circule cu atenție, să nu conducă dacă sunt obosiți, să păstreze în mers o distanță suficientă de mare față de autovehiculul din față sau lateral, să nu vorbească la telefonul mobil în timp ce conduc, să respecte semnificațiile indicatoarelor și semafoarelor de circulație din zona intersecțiilor și să respecte regimul legal de viteză.

De asemenea, pietonii sunt rugați să se deplaseze numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă numai în locurile semnalizate, la culoarea verde a semaforului electric și numai după ce s-au asigurat că intenția de a traversa a fost observată de conducătorii auto.