Desktop vs Mobile

With an ever growing percentage of browsers on mobile devices having a responsive site in this day and age is a necessity not a luxury.

 

Ziua Eroilor va fi marcată la Mediaș

Ziua Eroilor va fi marcată la Mediaș

14.05.2018
Categorie: Știri

Primăria Municipiului Mediaș, în colaborare cu Unitatea Militară 01810 Mediaș și reprezentanți ai cultelor religioase din oraș vor marca și în acest an Ziua Eroilor Neamului printr-un ceremonial militar – religios dedicat tuturor celor care, de-a lungul istoriei noastre, s-au jertfit pentru apărarea integrității și valorilor națiunii române. Evenimentul va avea loc joi, 17 mai 2018, de la ora 12, la Cimitirul Eroilor din Mediaș pentru a onora memoria ostașilor și martirilor neamului nostru.

Ziua Eroilor este considerată în România sărbătoare națională încă din anul 1920, fiind marcată de fiecare dată cu prilejul sfintei sărbători a Înălțării Domnului. În această zi se comemorează cei căzuți la datorie pentru apărarea patriei, iar în biserici sunt prăznuiți toți Eroii neamului românesc ”din toate timpurile şi din toate locurile, căzuţi pe câmpurile de luptă, în lagăre şi în închisori pentru apărarea patriei şi a credinţei strămoşeşti, pentru întregirea neamului, pentru libertatea şi demnitatea noastră”.