Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Începe dezinfecția scărilor de bloc din Mediaș

de: Ring Radio
0 Comentarii

Începând de vineri, 3 aprilie, Primăria Mediaș va demara acțiunea de dezinfecție a tuturor scărilor de bloc din municipiul de pe Târnava Mare. Primăria Mediaș a luat legătura cu toate asociațiile de localtari din oraș și împreună au convenit ca această operațiune să se desfășoare în timpul nopții, în intervalul orar 22-6.

Autoritățile locale au luat decizia ca dezinfecția să se desfășoare în timpul nopții pentru că dezinfectantul folosit este unul de grad înalt și este obligatoriu ca după dezinfecție locatarii să nu intre sau să iasă din bloc pentru cel puțin o oră, maximum două. Alte motive pentru care s-a optat pentru varianta de dezinfecție în timpul nopții este legată de faptul că societatea care se ocupă de intervenții va fi mai operativă în acest fel, iar locatarii nu vor fi deranjați.

Vineri se va interveni în blocurile din cartierul Vitrometan, urmând ca programul cu dezinfecția pentru fiecare scară de bloc să fie afisat pe site-ul primăriei. La fiecare scară de bloc va fi postat un afiș cu data și ora la care s-a realizat dezinfecția și cu recomandările firmei referitoare la aerisirea spațiilor și obligațiile locatarilor. În paralel, municipalitatea medieșeană va continua programul de dezinfecție a locurilor publice, respectiv de autobuz, Piața Agroalimentară, străzi sau alte zone intens circulate.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii