Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Program nou la Piața Agroalimentară Mediaș în perioada stării de urgență

de: Ring Radio
0 Comentarii

Având in vedere măsurile excepţionale dispuse pentru prevenirea şi limitarea unor posibile îmbolnăviri cu coronavirus , conducerea Pieței Agroalimentare Mediaș anunță că începând cu data de 1 aprilie și până la încetarea stării de urgență, orarul pieței va fi de luni până sâmbătă între orele 9-17, iar duminica piața va fi închisă.

Conducerea pieței a luat o serie de măsuri în contextul prevenirii infecțiilor cauzate de Coronavirus. Astfel, dezinfecția halelor aflate în incinta pieței se face zilnic după terminarea programului, iar în interiorul halelor, la spațiul dotat cu chiuvete, au fost amplasate soluții pentru dezinfectarea mainilor.

De asemenea, din oră în oră, se șterg cu soluție dezinfectantă, mânerele, ușile și alte suprafețe expuse și se face dezinfecția întregii piețe cu o firmă specializată. Pentru conștientizarea medieșenilor cu privire la măsurile ce se impun în ceea ce privește combaterea răspândirii virusului, au fost amplasate afișe pe toate ușile de la intrarea în hale.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii