Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Relații cu publicul numai prin telefon, fax, email și poștă la Casa Județeană de Pensii Sibiu

de: Ring Radio
0 Comentarii

Casa de Pensii Sibiu anunță modalitățile prin care ține legătura cu oamenii, precum și cum se depun cererile pentru ajutorul de deces și cum se plătesc acestea. Începând cu data de 30 martie 2020 relațiile cu publicul la Casa Județeană de Pensii Sibiu se derulează telefonic la numerele: 0269/211.321 sau 0269/218.130, prin fax la numărul 0269/234.444 sau prin email la adresa comunicare.sibiu@cnpp.ro.

Pentru Casa Locală de Pensii Mediaș, relații cu publicul se derulează telefonic la numerele: 0269/841.514 sau 0269/831.421, prin fax la numărul 0269/234.444 sau prin email la adresa plati.medias@cnpp.ro. Cererile pentru plata ajutoarelor de deces se vor transmite către Casa Județeană de Pensii Sibiu prin poștă cu confirmare de primire pe adresa Sibiu, Calea Dumbrăvii, numărul 17, județul Sibiu.

Plata ajutoarelor de deces urmează a se efectua prin poștă sau în cont bancar deschis pe numele solicitantului. Actele necesare se găsesc pe site-ul www.cjpsibiu.ro la secţiunea FORMULARE ON-LINE. Solicitanții sunt rugați să menţioneze pe cererile de plată a ajutoarelor de deces numerele de telefon de contact.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii