Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Ministrul Sanatatii va emite ordinul privind regulile sanitare obligatoriu de respectat in scoli, indiferent de scenariul in care se vor desfasura orele.

de: Ring Radio
0 Comentarii

Nelu Tataru a declarat ca in ceea ce priveste obligativitatea mentinerii distantei de 1 metru intre elevi, impusa de INSP, scoala va fi cea care va decide daca o mentine sau nu.
In mai putin de o luna incepe scoala. Pe 14 septembrie elevii si liceenii se intorc in banci. Pana in momentul de fata, s-au luat in calcul trei scenarii de incepere a scolii: rosu, galben si verde, in functie de situatia epidemiologica din fiecare localitate.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii