Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Prima zi de scadere a numarului pacientilor internati la ATI dupa foarte mult timp

de: Ring Radio
0 Comentarii

Raportul autoritatilor de ieri, 18 august, privind evolutia epidemiei de coronavirus arata 1.014 cazuri noi si 45 de decese raportate pentru ultimele 24 de ore. De asemenea, la Terapie Intensiva sunt internati 479 de pacienti.
Au fost facute 21.289 de teste si au rezultat 1.014 noi imbolnaviri, de unde reiese un procent de pozitivare de 4,75%, cel mai scazut din 25 iulie pana in prezent.

De la inceputul pandemiei pana in prezent au fost raportate, in Romania, 72.208 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii