Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Răzvan Gabor va face parte din lotul echipei noastre

de: Ring Radio
0 Comentarii

Răzvan Gabor va evolua din nou pentru CSM Mediaș. Tânărul jucător din Mediaș a făcut parte din lotul antrenat de Mihai Popa și Dan Popa și în sezonul 2019/2020.

Jucătorul echipei noastre evoluează pe postul de fundaș. A debutat în Liga Națională de Baschet Masculin în luna octombrie a anului trecut, într-o partidă împotriva celor de la CSM Focșani, bifând 3 prezențe în competiția mai sus amintită.

„Sunt foarte bucuros să continui alături de CSM Mediaș, să-mi îmbunătățesc calitatea jocului alături de oameni minunați și alături de cei doi antrenori extraordinari. Sunt, de asemenea, bucuros că voi putea continua alături de cei doi jucători experimentați, Titus Nicoară și Octavian Popa Calotă și nu în ultimul rând, de restul echipei”, a declarat tânărul jucător al echipei noastre.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii