Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Numărul de infecții cu coronavirus în creștere la Mediaș

de: Ring Radio
0 Comentarii

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Stefan a anunțat astazi numărul cazurilor de coronavirus active.

La nivelul municipiului Mediaș au fost depistate 4 cazuri noi, astfel numărul total de cazuri active de SAR-CoV-2 ajunge la 36.

”Vă informăm că la data de 19 august a.c. în județul Sibiu sunt active un număr de 302 cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 pe raza Unităților Administrativ Teritoriale ale județului Sibiu. ” a spus Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Din cele 302 cazuri cele mai multe sunt in Sibiu, 165, urmat de Medias, cu 36, Selimbar 10, Saliste 9 cazuri si Agnita si Cisnadie cu cate 8 persoane infectate.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii