Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Noi reguli impuse de COVID 19

de: Ring Radio
0 Comentarii

In noul an scolar care va incepe, copiii nu vor mai practica jocuri de contact sau cu mingea, potrivit măsurilor impuse de Ministerul Sănătăţii. Se pot desfăşura doar jocurile care permit distanţarea de un metru şi jumătate între elevi, iar sălile de sport ar urma să fie dezinfectate după fiecare oră de educaţie fizică.

Ora de sport este printre cele mai iubite materii de către elevi. Părinții trebuie să ştie, însă, că cei mici nu se vor mai putea distra la fel ca înainte în sala de sport sau în curtea şcolii, scrie Mediafax.

Măsurile de protecţie împotriva COVID-19 îi obligă pe aceştia să renunţe la bucuria jocurilor precum voleiul sau fotbalul.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii